Borta bra men hemma bäst!

Ja, nu sitter jag i mitt och Lisas rum och gör mitt sista blogginlägg från L.A. Kommer bli en helt sjukt lång resa hem. Åker kl 22 lokal tid här, framme i N.Y halv 6 på morgonen lokal tid. Sen åker jag därifrån till Sthlm halv 6 på e.m.

Så kommer bli en riktigt lång resa hem. Men ska försöka roa mig bäst jag kan. Ska iaf leta lite presenter till mormor och morfar. Kommer nog att sitta mest som en sombie på flygplatsen. Känns rätt så bra iaf att hinna landa och inte flyga så intensivt i sträck. För det var jobbigt hit. Men det ska bli skönt på ett sätt att komma hem med. Nån som är sugen så kanske man ska dra en resa i höst runt om i USA.

Läste nu att det går inte bra för något av mina lag som jag håller på Arsenal får stryk av Barca i CL och Frölunda åkte ur mot Linköping.
See you at home!


xoxo

Snart hem!

Imorgon så bär det av hem igen! Lite tråkigt nu när vädret är så bra här, men jag har verkligen haft tur med vädret. Idag är första dagen sen jag kom hit som det varit dåligt väder. Var riktigt kallt och molnigt, men framåt eftermiddagen så kom solen fram och det blev varmt i solen.

När vi kom hem från Down Town så blev det mat på Figaro! En Cesarsallad såå gott!

Nu så är Lisa i full gång och packar. Min väska är helt full nu men inget mot vad Lisas väska kommer vara!


Blev en del shopping nere i Down Town idag fast jag bara skulle ha nagellack. Ett par skor med kork-kilklackriktigt kollat på dom när jag var där nere sist men tog dom inte och idag så fanns det ett par kvar och i min stl! 23 dollar!

Blir nog inte nå mer bloggande nu fören jag kommer hem vilket är fredag morgon svensk tid.
Då ska jag försöka lägga upp lite bilder med!


xoox

Santa Monica!

Idag så har det stått solning på schemat! Det var sista dagen som det är varmt med innan vi åker.

Kan säga att jag fått ordentligt med färg plus att jag bränt mig ordentligt på bröstet och näsan. Ser ut som Rudolf med röda mulen!!!
Inte okey! Men men hoppas att det hinner lägga sig till jag kommer hem eller ja iaf tills på söndag när jag ska jobba.

Igår så träffade jag Lisas vän Elisabeth, en riktigt trevlig och rolig tjej. Vi satt ute på altan och drack lite och snackade massa skit. Lärde henne endel om Sverige.

Det är sjukt hur vi lever så olika liv. Bara att jämföra husen, där vi bor så är det gasspis och ugn. Ugnen har inget fönster så man kan inte se in plus att den är riktigt riktigt liten.

Vi har riktigt fräscht vatten som vi kan dricka direkt ur kranen, men här om du ska drick det måste du rena det först, men det blir ändå inte fräscht, det är nämligen klor i vattnet. Så när man sätter på vattnet så luktar det badhus!
Känns inte riktigt som att man blir helt ren när man duschar.
Bara en sådan sak som att de alltid går med skor inne, det blir helt sjukt smutsigt.

Nej, nu så blir det sängen imorgon så blir det en sista shopping nere i Down Town. Ska köpa ett nagellack och tvål.


xoxo

Värme!

Igår var det grymt vart liksom idag mot 27-28 grader. Så det blev en del solning. Först så tog vi oss upp till Observatioriumet. Efter det så la vi oss ute på bakgården och solade!

Sen bar det av till Americana och shopping! Hittade allt jag skulle ha så det känns väldigt skönt! Skor till mig och skor till William. Plus lite till. :)

Idag så blir det att ligga och pressa i solen lite till. Sen ska vi iväg till Lottas butik som Lisa jobbat i, sen blir det ännu mer shopping och kändisspaning i Beverly.

Kvällen så ska vi avsluta med några drinkar.


xoxo

Stranden!

Idag så blir det stranden! Ska bli runt 24grader!
Igår så gjorde jag Down Town medan Lisa jobbade, där nere finns allt man kan behöva ha. Hittade äntligen ett par sandaler med! Har haft jätte svårt att hitta några som passar, eftersom att jag har så små fötter.
Men hittade ett par riktigt fina för bara 10 dollar! Säljaren prutade ner dom själv med 5 dollar. Så det var ett riktigt fynd.


Hittade även lite mer men det kan jag inte skriva här, lite presenter till la familja!


Efter stranden idag  så ska vi till Beverly Center för lite shoppig. Hoppas hitta Convers till mig och William idag.


Vickan jag köper stl. 20 var inte mkt som skilljde. Har hittat låga varianter annars så fanns det bara i svart och rött. Men som sagt ska kolla lite mer idag.




xoxo

Universal studios

Igår så var jag och Lisa på Universal studios. Det är helt sjukt hur mkt dom bygger upp. Va b la på Wisteria Lane där Desperate housewifes spelas in.

Idag så ska Lisa jobba några timmar så vi ska ner nu till DownTown under tiden så ska jag gå och kolla runt lite.


xoxo

Figaro!

Nu så har jag fått i mig lite mat, blev en Cesarsallad på Figaro. Riktigt bra ställe, jätte trevlig personal och bra mat. Satt kvar ett bra tag efter att jag ätit, va så skönt att bara sitta och ha det skönt.

Men efter så gick jag till en liten babybutik med massor av roliga barn kläder tänkte om jag skulle ha hittat nå kul och ta med mig hem. Men vi får se om det blir nå därifrån var rätt så dyrt. Hittade b.la ett par jätte fina Levis jeans så söta. Sen hade dom massa små lådor med strumpor i som var jätte söta fanns i alla olika mönster.

Nu ska jag ville lite tills Lisa kommer hem, vilket hon lär göra snart. Klockan är redan fem. Tiden har gått så fort. Trodde att jag skulle hinna i väg en sväng men det va så skönt att bara sitta stilla.


Bilder kommer nog upp sen när jag kommit hem.


xoxo

Los Angeles!

Ja, nu så har jag sovit och piggnat till efter resan. Som jag aldrig trodde skulle ta slut.
Det värsta var att jag är ju så himla kort och har så korta ben, så jag nådde inte riktigt ner till golvet på flyget. Vilket ledde till att jag fick värk nästan kramp i låren. Blev även lite åksjuk. Men det blir nog inte lika illa sen när vi ska hem, eftersom att jag hinner stanna i N.Y nästan en hel dag så då ska det nog inte vara några problem, hinner man slappna av lite innan man ska iväg igen.

Men,men annars så gick resan bra. Vet att det är många där hemma som varit oroliga över mellanlandningen i N.Y, även jag själv, men det gick så bra som det kan gå. Alla var jätte trevliga och hjälpte mer än gärna till när jag frågade.

Nu sitter jag på mitt och Lisas rum och väntar på att ringa till mamma, sen blir det ut och försöka hitta någon bra lunch. Vädret är så bra som man kan önska och ska bli ännu bättre till helgen, hela 27 grader.
Satt faktiskt och åt min frukost ute i solen på bakgården. Där det b la finns ett citrusträd.

Är ensam idag för Lisa jobbar, men vilket inte gör så mkt för min del är lite halv seg så ligger helst kvar inne och bara slappar, men samtidigt när det är så fint väder ute så vill man ju inte missa det. Så lunchen ute kommer bli riktigt skön. Bara sitta ut på en severing och njuta av solen.

Imorgon skulle det dock bli molnigt så då ska vi passa på att ta Universals Studios. MaryEllen som vi bor hos sa att det är helt galet där men riktigt kul.

Ska försöka att blogga lite nu varje dag! Om ni vill mig nåt så skriv gärna här. Min FB vill inte riktigt!



xoxo

RSS 2.0