Vinn 100,000:-! Läkerol!

Har gjort min egna tuggummi blandning på Läkerol. Som jag döpt till Svensk Sommar! Gå in och rösta och gör en egen, Första priset är inte mindre än 100,000:-

Så in klicka på länken för att förverkliga ditt drömtuggummi!


www.hundratusen.nu/mix/pUbC






OS!

Något som är det roligaste när det är såna här mästerskap är att lyssna på komentatorena(?) om det stavas/heter så :)
Deras energi och glädje och spänning när dom sitter och guidar oss genom alla grenar! Så otroligt roligt att höra på!
Sitter just nu och kolla Björn Ferry som ligger i ledning i skidskytte!


bild:svt.se

Semlor!

Idag så är det semeldagen, fettisdagen, vilket man nu vill.
Tyvärr så blev det ifrån Salabagarn idag, hade helt glömt bort att det var idag. Annars så är Bivur som gäller! :)
Men den dög den här med. Jag tar ju iaf bort grädde och mandelmassan äter bara bullen. :)



Så typiskt!

Jaha, jag och Kajsa skulle beställa biljetter igår men icke! Nej å har priserna stigit upp till över 6000:- Helt sjukt, i söndags kväll kollade jag och då låg dom 4800:- och i lördags 5500:-
Men ska lugna mig veckan ut om det inte dyker upp nå tidigare. Lite synd med för dom flygen som ör nu går inte över London vilket hade varit bra då man slipper checka om bagaget.
Men håll tummarna nu allihopa att det gått ner till imorgon vill ha allt klart nu! :)


Idag så mår jag inge vidare ligger faktiskt nerbädda då jag reser mig upp får jag nå slags tryck i öronen vilket är grymt obehagligt. Känner även lite när jag ligger med huvudet på två kuddar. Känner mig lite förkyld med så kan ha samband.

Men hoppas det går över till i morgon då jag ska med Emelie och Viktoria in till till stan!!! Får dock se till att hålla i pengarna nu :)

Ska nog ta och vila en liten stund nu innan mor kommer hem.


xoxo

Tro det eller ej!

Jag har, städat- dammat,dammsugit&torkat golv, diskat, tvättat, bakat och lagat mat!
Sjukt imponerad av mig själv, trodde faktiskt att jag skulle gå och lägga mig i soffan och stanna där, när jag hade ätit lite lunch. Men icke!

Så nu är det så rent och fint här plus att man får gott bröd imorgon till frukost innan jobbet.

Känner dock nu att jag är helt slut, så det blir nog sängen snart.


Föresten så pratade jag med Lisa idag om L.A, har bestämt mig nu så jag åker! :)

xoxo

Jaha, full fart!

Jag det ble ju inte precis som jag trodde med att vara ledig till söndag. Annika ringde imorse som sagt så 9-15 blev det idag och imorgon så blir det 8-18.15 för att Nina ska ha semester. Så två extra dagar att räkna in till nästa löning :)


Nu så har jag suttit alldeles för längre framför datorn, ca 30min, vilket är verkligen för länge med tanke på allt jag ska hinna göra innan dagen är slut.

Nu blir det först städning med vad det innebär, håller på att tvättar jobbkläder, sen blir det att ta itu med disken. Men där tar det inte slut, när disken är klar så blir det bakning och när det är klart så måste jag nog äta något. Lutar mot hämtmat, men vi får se vore ju bra med en matlåda till imorgon hmm....

Ni får hålla koll på bloggen med spänning för att veta hur allt gått! haha Ska nog gå bra Rihannas senaste popas förfullt här nu, så bara att köra igång!!!


xoxo

Jobba!

God morgon, nu bär det strax av till jobbet. Ska fixa håret sen klar!
Blev väckt imorse vi 6.15 tror jag :( menmne bra att jobba så mkt som möjligt nu!


Lisa försår att du somnat redan men vi får ta och höras i helgen imorgon vid 20.00 svensk tid?? Som förra veckan?  :)


xoxo

L.A!

Nu känns det bra! Om inget oväntat kommer upp nu så åker jag. Måste dock prata lite med Lisa först så att allt blir klart!

Funderar på att åka redan på sändagen nu ist efter som att jag fölorar en dag i London.  Det är ingen skillnad på pris heller så det ska nog bli bra.

Något ni tycker att jag inte får missa om jag nu åker! :)



orlandotravelguide365.com



Träningsvärk!

Har nog aldrig haft sån här träningsvärk i hela mitt liv. Kan knappt sätta mig ner då det sitter i baksidan av låren! Helt galet sjukt!

Alexander McQueen död!

Slå upp aftonbladets hemsida och får mötas av att designern Alexander McQueen har dött. Enligt aftonbladet så är det själv mord.
Han hade tydligen varit deprimerad efter att han mor gått bort för en vecka sen!

För mig så är han känd för att våga ta ut svängarna och sina vildaste fantasier via catwalken. Galna kreaktioner, hattar som ingen annan kunnat skapat.

Alexander McQueen blev bara 40år.



Exempel här på hur han ofta "pryde" modellerna med
lite annorlunda huvudbodnader. Så att det blir lite mera show.







källor: aftonbladet.se & style.com

Fotboll- I just love it!

Det är så skjukt kul att vi har dragit igång ett gäng som tränar nu två ggr i veckan. Riktigt kul vi blir bara fler och fler! Ska bli kul och se nu hur många vi kommer att bli så vi kan börja styra upp ett färdigt lag med alla positioner. I dag så var vi hela 13st och jag hoppas verkligen att alla kommer hänga kvar!

Jaha, imorgon så blir det jobb kl 11-?? det har jag som vanlig ingen anning om :) Sen ledig till söndag!


Nu blir det strax sängen!


xoxo

Låång sovmorgon!

Gud vad skönt det var att äntligen få en lång sovmorgon, då menar jag verkligen lång ända till 11.15!! Verkligen behövligt plus att jag har sovit väldigt bra.

Efter att legat i sängen och dragit mig med datorn framför mig så tog jag mig ändå upp. Då blev det full fart på mig på en gång. Diskat håller på att tvättar det jag inte hann här om dagen så ätit lunch.

Nu funderar jag skarpt på att baka en äppelkaka är sjukt sugen!! Mums!


xoxo

Pucko!

Fan, vad arg och trött man kan bli på läkare som inte verkar veta vad fan detär man söker hjälp för. Hittar på massa att skit om att nej jag är pollenallergiker så jag kan inte äta någon frukt! Nej för det är pollen i det. Men vafan jag har alltid kunnat äta frukt och kan. Det var ju inte det jag sökte hjälp för.

När det gäller det med frukten kan man ju undra hur hon menade.
Hon säger möjligen vindruvor om du sköljer dom riktigt noga och bananer för dom kommer ju inte från Sverige och behandlas och så kan inte pollen ta sig in genom skalet. Nehe, men hur fan kommer pollen in i en vattenmelon då? Plus hur ofta är meloner svenska då? Ni som vet kan ju ge mig ett svar på det!

Så säger hon så här: Men har du tagit nåt för det här då? (Nässelutslagen)
Nej, tänker jag, det är ju därför jag är här!! Va fan är det jag ska ta???
Jo, då ska jag komma på själv att jag ska ta en pollentablett! Grejen är också att hon säger det så här: "Men lilla du! Det förstår du väl att du måste ta du är ju pollenallergiker!"
Jaha men hur jävla mycket pollen är det ute då????

Bara för att man råkar vara kort jag då tror folk att man är dum i huvudet och inte förstår nåt, eller att man är ett litet barn. Å pratar med en sån jävla fjantig röst till en!

Åhh, jag blir så arg. Sen börjar man ju undra när apoteket säger en sak till en och läkaren en annan. Nu blir det till att leta efter en ny läkare! Så trött på att aldig få nån riktig hjälp.




Doktorn!

Jaha, då ska jag snart iväg till doktorn då jag igår kväll när jag kom hem från jobbet fick nässelutslag på hela överkroppen, eller ja bara framsidan och sidorna plus hals och huvud. Kliade som en galning. Sen under natten så fick jag på hela magen och sidorna. Så jag har sovit jätte dåligt i natt. Sen på morgonen så vaknade och det varkade vara bra då det hade försvunnit på överkroppen. Men inte, det har gått ner på benen så ny har jag hela underbenen.
Så det var bara att ringa ner och få en tid.

Har funderat på om det är något jag har ätit eller om det är duschtvålen. Fattar inte vad det kan vara. Bara det inte är min katt!!!
Men mamma och jag har diskuterat att om det vore katten så borde det ha börjat på händer och armar vilket det inte har gjort.

Nåja vi får se vad som sägs, efter det så blir det jobb i hela 3 timmar :) lite segt att jobba så kort men men bättre än inget.


Har iaf tagit semester nu den 22/3-1/4! Så får vi väl se om jag får ihop ekonomin och kan komma iväg. Hoppas, hoppas....


xoxo

Jobb!

Jaha, det är väl dags att göra sig iordning för jobbet. Har suttit hela förmiddagen och segat framför datorn med att leta flyg till L.A! Ser väldigt lovande ut, håller tummarna för att Kajsa åker med! Känns lite sådär att åka själv så långt första gången. Men i vilket fall som helst så ska det nog gå bra.
Det värsta är väl att jag måste övernatta på flygplatsen i London, ingen idé att ta in någonstans för bara några timmar. Känns lite onödigt.

Nej nu måste jag ta tag i mig själv och hänga upp tvätten! Jobb sen mellan 16-20.15

Lisa ringer dig sen. Kom på att vid nio är väl du på praktiken!



xoxo



Los Angeles?!

Var ju hos tandläkaren i torsdags vilket gick väldigt bra då jag fick nattskenan fixad och det gratis. Eftersom att jag glömde den veckan innan då dom skulle ha fixat den då.

Igår så pratade jag med Lisa via Skype. Det blir nog så att jag åker och hälsar på henne den sista veckan hon är där då hon skulle vara ledig :) Hoppas, hoppas nu på att det blir en bra lön nästa månad. Jag vil,l jag vill såå gärna åka :)


xoxo

R.I.P

Har varit dålig på att blogga nu ett tag.
I torsdags kväll när jag kom hem från jobbet så fick jag ett dödsbesked, lider fruktansvärt mycket med familjen Göransson ♥ som miste sin son/bror.


Världens Bästa Pappa!

Idag fyller min kära pappa år! Ett riktigt stort grattis! ♥♥♥


Såå trött!

Kan säga så här att från onsdagen till igår så blev inget som planerat! Är så sjukt trött nu.
Onsdagen så skjutsade jag mormor hela dagen och fick höra på alla hennes prilligheter :), torsdagen var det tandläkaren, fredagen så städning på morgonen sen in till Plantagen, där det blev nya krukor.
Lördagen blev grymt jobbig då jag jobbade hela dagen 8-18.15 senast jag hade jobbat var torsdagen veckan innan.
Trodde att jag skulle prka hitta på något på kvällen men icke somnade som en stock. Sen på söndag morgon ringde Pia och var sjuk så blev att jobba hel dag då med, direkt efter jobbet var det hem och laga mat för att sen kasta i sig den innan det var dags att dra och träna!
Sorry till er som jag skulle höra av mig till! ;)

Så imorgon är jag ledig vilket ska bli såå skönt ska sova tills jag vaknar.



xoxo

RSS 2.0