Lille katt!

Idag så var jag och mamma först in till V-ås sen så skulle hon jobba. Så efter att jag kört henne till jobbet så åkte jag hem och handlade.

Självklart så glömde jag att köpa kattmat, så upp igen och handla det. Men sen när jag kommer hem så hör jag hur en katt sitter och skriker någonstans ser inte vart förren jag kommer närmare mitt hus. Då sitter det en liten katt på ovanpå vägen som är mot gatan.

Så jag lockar ner honom, han kommer ner och han skriker så otroligt mycket. Han följde efter mig vart jag än gick, försökte komma in men det går inte så bra med tanke på min katt. Tillslut så lägger han sig under en av stolarna så jag går in och ringer mamma och pappa upprört men vi vet inte vad vi ska ta oss till.
Mamma sa att vi skulle se om han var kvar när jag skulle åka och hämta henne igen. Tillslut så har katten lagt sig på en av stolarna där det fanns en dyna.

Men sen så började det att regna så jag gick ut till honom och han kom direkt och ville såklart in. Men det vatog rätt fort och det var lite. Så jag tog kort på honom så nu sitter det en lapp uppe på Konsum.

Men än har ingen ringt. Just nu så är han hemma hos moster, eftersom att vi inte kan ta in honom till oss.
Hoppas hoppas nu att det är någon som saknar honom!!!



Naglar!

Ikväll så har jag hållt på med att få bort naglarna som jag ordnade i L.A , vilket inte blev en rolig historia. Satt som berg, va in och köpte lösnagelremover idag. Men har iaf fått bort det mesta, tipparna är borta vilket är huvudsaken, vet inte riktigt hur jag ska få bort resten. Ska gå och försöka ordna det imorgon. Ser inte så fräscht ut nu men det är som det är.

På salongen som jag gjorde det på så var det ett pulver som man använde i komb. med nån vätska som tillsammans bildade nån slags gel. Ja jag har ingen anning, det jag tänkte på då var att dom satt med munskydd på under hela tiden. Och det förstå jag för det luktate inte bra. Så jag gissar att i längden göra det kan inte vara bra.

Kommer nog i forsättningen att köra "a naturell" :)




Men tidigare idag så har pappa och jag först varit in till stan och sen grillat! Som jag längtat efter att få grilla, varje dag jag har velat och det varit fint väder på dan så har det blivit regn lagom tills jag slutat.
Men så äntligen idag!



Nu så har jag varit hemma i snart en månad och för nån dag sen så började jag flaga som bara den på benen! Inte okey, tycker att det borde ha börjat tidigare om det nu vart tvungen att ens börja :)




xoxo

Personalfest!

Kom precis hem från  våran lilla vårfest på jobbet. Riktigt trevlig och roligt framförallt!
Jag är så glad att jag har ett så bra gäng som man jobbar med! Tänker på det eftersom att det finns så många arbetsplatser där många inte trivs och personalen inte alls går ihop.

Monica hade lagat en jätte god grekisk pytt. (Viktoria, jag vet att du inte gillar den ;)
Men den var riktigt god helt i min smak. Annika hade ordnat en litten tävling som gick ut på att lista ut namn ur meningar. Vilket Inger var väldigt duktig på!
Tycker såna lekar är roliga men attans vad frustrerad man blir när man inte kommer på vad det är sen när man hör det så blir det bara...åhh!

Pirkko fick en skål och blommor för 25 år i Coop.


Men nu när man kom hem så får jag veta att moster måste in till akuten. Får hoppas det inte är nå allvarligt. Skönt är iaf att man kan åka till Kpg nu ist för V-ås.



xoxo

Vårfest!

Ikväll så blir det vårfest med jobbet! Men så mycket vår är det inte idag, snö och regn hela tiden! Grymt kallt, har faktiskt dragit på mig raggsockor. Fryser som bara den.

Nu så ska jag gör mig i ordning för festen! :)




Åhh, kära Gotland, längtar tillbaka!


xoxo

Längtar tillbaka? Svar Ja!

Läser Jennifer Åkermans blogg, hon har varit på någon grym festival med många bra artister. Inte alls då att man längtar tillbaka nej då inte alls.

Vi får väl se hur det blir, hade planer på att åka tillbaka i höst men vi får se. Känns som att det finns mycket annat jag vill göra med.
Hade tänkt mig en roadtripp från Östkusten till Västkusten. Men kanske bara få bli Carlifornien + Las Vegas och Gran Canyon eller N.Y.

Nu känner jag verkligen för att åka tillbaka!

Någon som vill med? :)










Cheryl Cole!

Måste säga att den tjejen är grym! Gillar att hon fortfarande trotts allt, har fötterna kvar på jorden. Hon vet vart hon kommer ifrån och pratar öppet om hennes bror som har suttit inne och har det struligt.

Känns som att hon är starkare än någonsin nu trotts allt med skilsmässan med Ashley.

Om ni missade så kolla Skavlan! Länk nedan!

http://svtplay.se/v/1958311/skavlan/del_10_av_11__otextad_?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1943012/sb,p102975,1,f,-1





Bikinitävling på Nelly.se!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Bikinitävling på Nelly.se!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


L.A Bilder!

Här kommer en bråk del av alla bilder som jag tog under min resa. Ska försöka orka klippa ihop några fler collage imorgon :)



Walk of Fame



Universals Studios



Universals- Wisteria lane

Blev lite felstavat där ;)

RSS 2.0