Sommaren 2010!

Haft 2 jätte bra semester veckor!

Tjuvstartade lite på min semester med att åka med ett gäng och minigolfa på fredagen! Vilket inte gick så bra för min del kom sist men det var väntat, har kommit på att jag inte har tålamåd för sånt, fast det är rätt kul ändå. Men missar jag så ger jag upp på en gång.

Men sen då, början på semester vecka 1 blev såklart en massa sol och bad eftersom att det var rekord värme! Men sen onsdagen åkta jag, Stin, André, Teddie, Tommi och Vendela till Gröna Lund därdet blev en heldag! Gud va skoj det var! Nästa år får det bli en liten weekend till Göteborg med Lisaberg!

Men redan dagen efter kl 6.00 så bar det faktiskt av till Göteborg. Med bästa Emelie! Åhh gissa om vi hade kul! Var borta 1 natt som innebar massa shopping! Riktigt riktigt roligt! Plus att vi gick ut och åt gott! En riktigt bra resa! Som måste göras om!!

Under helgen sen blev det film hemma hos Stin och André, men annars att ta igen sen lite.

Vecka 2 därmed sista veckan på semestern blev en riktigt kamp mot tiden! Usch trodde att det skulle bli en lugn vecka och bara villa upp sig på! Men icke! Tvärtom kände mig ist stressad för att jag inte hann träffa alla jag skulle! Sorry Pi!

Måndagen då var jag faktiskt bara hemma men då skulle det tvättas, tisdagen fick jag åka in till stan då en av mina helt nya tröjor hade på något sett gått sönder så det var bara att åka och köpa en ny!
Onsdagen klippte jag mig, blev en Rihanna frilla!

Torsagen sen blev en mor och dotter dag! Vi åkte och köpte b la nya blommor och sen upp till mormor en sväng!
På fredagen så blev de ist en barbarn och morförälder dag! ;) eller vad man nu ska kalla det!
Då åkte jag mormor och morfar till Nora, vilket var en riktigt trevlig resa! Båda två var riktigt nöjda med dagen! Så det kändes bra att ha gjort nåt med bara dom!


Men nu som sagt så är man i full fart med att jobba igen! Å gisses vad jag  är trött efter dagarna! Knappt så att jag kan tro att det är sant att man kan vara så här trött.

Nu har ni fått en kort sammanfattning om min sommar som varit nu, hoppas eran har varit lika bra!

Funkar tyvärr inte att ladda upp bilder just nu! Så hang on! :)



xoxo



Twitter!

Så här har det blivit nu att jag börjat twittra! Så det är där ni kan följa mig bäst nu! Kommer kanske ev. att lägga upp några inlägg här med.

http://twitter.com/annabellan9


Detta är min twittersida! hoppas att ni kommer att vilja följa mig där! Men glöm inte bort att titta in här nån gång ;)
kommer troligen att twittra när jag lagt upp nåt på bloggen så att ni inte ska missa nåt!

Kommer att Twittra på engelska så mycket jag bara kan! Hoppas bara att stavningen blir rätt för det mesta! ;)



xoxo






Sko designer??

Kolla in och rösta på min sko jag designat på Nelly.se!!

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=ADBBuZAtNaxI2wlFtISMGFfFijnTAMU9PV00sAq7YdEONoR7wkG1#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/ADBBuZAtNaxI2wlFtISMGFfFijnTAMU9PV00sAq7YdEONoR7wkG1.jpg" alt="Mina designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=ADBBuZAtNaxI2wlFtISMGFfFijnTAMU9PV00sAq7YdEONoR7wkG1#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!</a></p></div>
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Ronaldo pappa!

Jag följer fotbolls VM slaviskt och håller koll på spelarna! Men något jag har missat är att Christiano Ronaldo blivit pappa!
Tydligen så är det en amerikansk kvinna som är mamman men som enligt avtal ska hållas anonym, hur dom nu kan tro att det ska gå! Vilket jag inte tror kommer funka, lite konstigt med är att hon gått med på att ge ensam vårdnad till Ronaldo. Babyn som föddes i början av juni ska redan vara hos sin pappa.

Spekuleras i om Ronaldos facebooks konto blivit kapat, men tydligen ska hans flickvän ha skrivit ut på sin facebooksida att hennes pojkvän blivit pappa!

Vad tror ni?


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/spanien/article7413262.ab

Länge sen!

Nu var det ett tag sen jag bloggade! Har varit fullt upp sen jag kom hem från L.A
Jobbat som en galning b la. Men 1 arbetsvecka kvar sen semester! Ska bli riktigt skönt, hoppas bara att det blir lika fint väder som det varit den här veckan!

Ska försöka att blogga lite mer nu! Men som sagt sitta vid datorn lockar inte allra mest när solen skiner ute ;)


xoxo

RSS 2.0